Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Anderlecht, Leko weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Anderlecht, Leko weg bij Club Brugge?
Maandag 07 januari 2019 - 23:37   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht zou vriend en vijand kunnen verrassen met de komst van Edmilson Junior. Diens makelaar vertoefde vandaag in Brussel en voedde alvast de geruchten over een transfer naar paars-wit.

*Club Brugge heeft een bod van 5 miljoen euro uitgebracht op Luis Diaz, een 21-jarige Colombiaanse winger van Junior FC.

*Het is niet uitgesloten dat Ivan Leko aan zijn laatste maanden als trainer van Club Brugge bezig is. De Kroaat ondertekende nog steeds geen nieuwe deal bij blauw-zwart.

*Anderlecht en KRC Genk azen op Cristian Benavente. De smaakmaker van Charleroi wil pas na het seizoen nadenken over een transfer.

*Manchester United en Barcelona zijn aan het onderhandelen over Philippe Coutinho. De Braziliaan kan in Camp Nou niet doorbreken.

*AA Gent heeft Thomas Kaminski aangetrokken. Hij komt over van KV Kortrijk.

*Manchester City, Bayern München en PSG hebben zich bij Juventus gemeld voor Paulo Dybala. Hij mag in de zomer weg bij een bod dat de 100 miljoen euro overschrijdt.

*Teddy Chevalier staat op het verlanglijstje van Lokeren, maar KV Kortrijk twijfelt nog of het de Franse aanvaller wil laten gaan.

*Real Madrid geeft Eden Hazard niet op. Volgens L’Équipe blijft de Rode Duivel komende zomer topprioriteit voor de Spaanse topclub.

*De halve Jupiler Pro League zit achter Geoffry Hairemans aan, met STVV en Lokeren op kop.

*Knowledge Musona geniet interesse uit de Verenigde Staten, maar wil afwachten wat kersvers Anderlecht-trainer Fred Rutten met hem van plan is.

*Het is niet uitgesloten dat Fred Rutten snel bij oude bekenden als Ibrahim Afellay (Stoke City) en Jeffrey Bruma (Wolfsburg) uitkomt. Hij werkte in het verleden al met beide Nederlanders samen.

*Anderlecht aast op Ryad Boudebouz, op een zijspoor bij Real Betis.

*Bij KRC Genk vrezen ze dat Philippe Clement hun snel zal verlaten.

*Club Brugge zou dicht bij zijn eerste inkomende wintertransfer staan. Blauw-zwart zoekt een centrale verdediger, een spelmaker, een flankspeler en een spits.

*AC Milan wil niet alleen Yannick Carrasco, maar ook Youri Tielemans inlijven.

*Ivan Leko maakt zich geen zorgen over een winters vertrek van Wesley Moraes. Wellicht blijft de Braziliaan dus tot het einde van het seizoen.

*Real Madrid zou bereid zijn om 217 miljoen euro neer te tellen voor Christian Eriksen.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog trainer van Genk zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024