Trebel weg bij Anderlecht? "Voorstellen stromen binnen"

Trebel weg bij Anderlecht?
Woensdag 07 november 2018 - 15:08   I  

Adrien Trebel is onder Hein Vanhaezebrouck uitgegroeid tot een onmisbare Anderlecht-schakel. Afgelopen zomer kreeg de middenvelder de kans om andere oorden op te zoeken, maar uiteindelijk bleef Trebel zijn huidige werkgever trouw.

"Aan de voorstellen lag het zeker niet, want die bleven maar binnenstromen", vertelt Trebel in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Vanuit Engeland, Duitsland en Spanje. En had ik echt veel geld willen verdienen, dan speelde ik nu in een of andere Golfstaat."

Trebel wilde gerust naar een andere club verhuizen, maar stelde wel enkele voorwaarden. "Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Op voorwaarde dat ik bij een club zou terechtkomen die minstens op hetzelfde niveau staat als Anderlecht. Dat wil zeggen: voor de titel spelen en elk jaar in Europa actief zijn."

"Waarom zou ik dan absoluut moeten vertrekken?"

"Maar ik kreeg enkel aanbiedingen van middenmoters en clubs die zich in de onderste regionen van het klassement ophouden. Anderlecht bood mij een nieuw project aan in een vertrouwde omgeving. De coach en het bestuur geloven in mij en ik heb een goede feeling met mijn ploegmaats. Waarom zou ik dan absoluut moeten vertrekken?"

Poll: Is Trebel onmisbaar voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024