Koen Daerden weet nu al wie de topper tussen Club en Standard wint

Koen Daerden weet nu al wie de topper tussen Club en Standard wint
Zondag 22 april 2018 - 12:55   I  

Straks nemen Club Brugge en Standard het tegen elkaar op. Standard kan door de nederlaag van Anderlecht een gouden zaak doen, maar dat geldt uiteraard ook voor Club Brugge. Beide ploegen zullen dus vol voor de drie punten willen gaan.

Koen Daerden heeft bij beide ploegen gespeeld en mocht voor HLN zijn voorspelling maken voor vanavond. Volgens hem zal Club Brugge winnen, want het heeft een ijzersterke thuisreputatie. Standard maakt ook meer indruk thuis dan uit.

“Ik denk dat Brugge favoriet is. Ze zijn thuis al heel lang ongeslagen en zullen natuurlijk een boost hebben gekregen na hun laatste wedstrijd”, vertelt de Limburger. “Het is een heel uitgebalanceerde ploeg met een zekere maturiteit om moeilijke momenten door te komen en wedstrijden naar hun hand te zetten. Het moet al heel raar lopen moesten ze de titel nog laten schieten.”

Geen sprake van decompressie

Standard doet het onverwacht goed. Na hun bekeroverwinning hadden veel mensen een decompressie verwacht en ook de onzekerheid die geschept werd over de toekomst lijkt mij niet bevorderlijk voor de prestaties. Maar dat is dus niet het geval. Als ik Standard zie spelen maken ze, vooral thuis, een goede indruk”, meent Daerden.

Poll: Wie wint de wedstrijd?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024