Vader van Deschacht haalt keihard uit richting Hein Vanhaezebrouck

Vader van Deschacht haalt keihard uit richting Hein Vanhaezebrouck
Zaterdag 05 mei 2018 - 14:23   I  

Olivier Deschacht kende een turbulent seizoen. Terwijl zijn Annelien Coorevits Temptation Island presenteerde kende ook Oli zijn portie drama. Hij werd verwezen naar de B-kern wegens een 'negatieve houding'. Vanhaezebrouck maakte die beslissing samen met de spelers, de staf en het bestuur.

Tot op vandaag weet de vader van Deschacht nog steeds niet wat er net is gebeurd met zijn zoon en Vanhaezebrouck. "Na die verwijdering naar de B-kern dachten we nochtans allemaal dat het voorbij was. Eigenlijk had Olivier zich er al bij neergelegd dat zijn carrière erop zat, maar niet dus. (lacht) Weet je dat ik nog steeds niet weet wat er toen exact gebeurd is?", aldus Ronny Deschacht in Het Laatste Nieuws.

"Hein is een koppigaard"

De vader van Deschacht kent Hein Vanhaezebrouck en volgens hem heeft de trainer van Anderlecht toch een fout gemaakt door zijn zoon naar de beloften te sturen. "Ik ken Hein Vanhaezebrouck goed. Toen ik lang geleden sponsor was van Lokeren en er in het bestuur zat, hebben we samengewerkt. Hein is een koppigaard, net als Olivier. Ze hadden slimmer moeten zijn. Pas op, Olivier is de makkelijkste niet. Toen hij in die periode op de bank zat en het niet draaide, zal hij wel iets gezegd hebben. Hein zal dat niet gepikt hebben."

Poll: Was het fout om Deschacht naar de B-kern te sturen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Deschacht

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023