Opmerkelijk: deze 3 Rode Duivels krijgen tijdens WK géén bezoek van familie

Opmerkelijk: deze 3 Rode Duivels krijgen tijdens WK géén bezoek van familie
Donderdag 21 juni 2018 - 13:00   I  

Zaterdag moet een hoogdag worden voor de Rode Duivels. Er is niet alleen de tweede WK-wedstrijd tegen Tunesië, maar er staat ook een ‘familiedag’ op het programma bij de nationale ploeg. De vrouwen en kinderen van heel wat spelers reizen af naar Rusland, maar niet elke Rode Duivel krijgt bezoek.

Zo kwam Het Nieuwsblad te weten dat Toby Alderweireld, Kevin De Bruyne en Mousa Dembele, om uiteenlopende redenen, geen bezoek zullen krijgen. In het geval van De Bruyne is dat nogal verrassend: tijdens het EK 2016 werd gezegd dat hij kregelig rondliep omdat hij zijn vrouw en zoontje miste.

“Ik zou ook graag vrouw en kind zien, maar we hebben het nu eenmaal anders beslist”, aldus De Bruyne in Het Nieuwsblad. “Onder andere omdat ik mijn zoon niet die vliegreis wil laten maken. Of ik me eenzaam zal voelen? Ik heb me daar al lang mee verzoend. We zullen een keer meer telefoneren. Iedereen neemt de beslissing wat best is voor zijn familie. Dat heb ik ook gedaan.”

112 bezoekers

Al zal er zaterdag volk genoeg zijn bij de Rode Duivels. In totaal loopt het aantal bezoekers op tot 112. Spelers en staf zijn in totaal met 58, waardoor er zondag een barbecue voor zomaar eventjes 170 mensen moet worden georganiseerd.

Poll: Denk jij dat dit een negatieve invloed gaat hebben op de prestaties van De Bruyne?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Alderweireld  I  De Bruyne  I  Dembele

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024