Vreemde déjà vu: ‘Anderlecht richt pijlen op Roemeen van 10 miljoen’

Vreemde déjà vu: ‘Anderlecht richt pijlen op Roemeen van 10 miljoen’
Dinsdag 31 juli 2018 - 08:00   I  

RSC Anderlecht dat in verband wordt gebracht met een Roemeense speler van 10 miljoen euro, dan krijgen heel wat paars-witte fans koude rillingen over hun volledige lijf. Al gaat het deze keer niet over de in het Constant Vanden Stockstadion geflopte Nicolae Stanciu.

Neen, volgens de Franstalige krant La Capitale richt Anderlecht momenteel zijn pijlen op de 19-jarige Dennis Man. De vleugelaanvaller maakte tijdens het voorbije seizoen indruk bij zijn club Steaua Boekarest met tien doelpunten in 34 wedstrijden.

Niet alleen Anderlecht, maar ook AS Roma zou de situatie van Man nauwlettend in de gaten houden. De speler zelf wil geen stappen overslaan en zou openstaan voor een tussenstap in een kleinere competitie alvorens naar een topcompetitie te verkassen.

Manager spreekt over 25 miljoen euro

Al is er mogelijk wel een serieus obstakel voor Anderlecht: de vraagprijs van Steaua. De Roemeense topclub ruikt geld en wil de jackpot vangen bij een vertrek van Man. “Hij vertrekt niet voor minder dan 10 à 12 miljoen euro”, aldus voorzitter Becali.

Anamaria Prodan, de vrouwelijke manager die zowel Stanciu als Man onder haar hoede heeft, doet er zelfs nog een schepje bovenop. Zij meent dat de amper 19-jarige Man nu al 25 miljoen euro waard is. Misschien toch maar geen risico nemen zoals dat het geval was bij Stanciu, Anderlecht?

Poll: Moet Anderlecht 10 miljoen euro uitgeven aan een nieuwe speler?

TAGS  I  Steaua Boekarest  I  Anderlecht

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024