Transfermarkt LIVE: Mbokani keert terug naar België, Markovic dan toch naar België?

Transfermarkt LIVE: Mbokani keert terug naar België, Markovic dan toch naar België?
Zaterdag 25 augustus 2018 - 23:45   I   door Redactie

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Volgens Don Balon weten ze in de Madrileense kleedkamer waarom Real-voorzitter Florentino Perez nog niet alles uit de kast heeft gehaald. Hij droomt nog steeds van Neymar. De voorzitter beseft wel dat hij deze zomer naast de Braziliaan zal grijpen, maar komende zomer zal de sterspeler wél komen volgens de voorzitter.

*Lazar Markovic is nog steeds een speler van Liverpool. Hij is dus nog steeds niet naar Turkije vertrokken, waardoor Anderlecht en Standard nog steeds mogen hopen op een transfer van de Serviër. 

*Het is Antwerp gelukt. Vandaag maakte de club de komst van Mbokani bekend. Daarmee haalt Antwerp meteen die langverwachte spits binnen. De transfervrije spits tekent een contract voor één seizoen bij de club.

*Real Madrid zou Eden Hazard nooit gezien hebben als een toptarget. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS zaterdag op de voorpagina. Real dacht maar aan één naam deze zomer, Kylian Mbappé.

*AA Gent neemt afscheid van Thomas Foket. De rechtsachter heeft een akkoord met een Franse eersteklasser. Dat meldt Het Nieuwsblad.

*Club Brugge had een akkoord met Antwerp over Sander Coopman. Doordat alles te lang aansleepte met de speler heeft Club nu een overeenkomst met Charleroi, zo vernam onze redactie. Coopman zelf heeft echter nog geen akkoord met de Zebra's.

*José Mourinho heeft een poging gedaan om Mario Mandzukic naar Manchester United te halen. De spits besloot echter om bij Juventus te blijven.

*Timothy Derijck sluit niet uit dat hij Zulte Waregem verlaat. Francky Dury hoopt dat de verdediger blijft.

*Sander Coopman zou uiteindelijk voor KV Oostende kiezen. De speler van Club Brugge zat gisteren al in de tribune bij KVO.

*Kara Mbodj lijkt op weg naar FC Nantes. Mogi Bayat probeert de Senegalees naar de Franse club te loodsen. Bij Anderlecht is er geen toekomst meer voor Kara.

*Volgens Luc Devroe komt er bij Anderlecht wellicht geen nieuwe spits meer bij. Hij bevestigt ook dat Anderlecht een bod op verdedigers Gouano en Sanneh heeft uitgebracht.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024