Filip Joos haalt zwaar uit naar JPL-club: "Het is verschrikkelijk"

Filip Joos haalt zwaar uit naar JPL-club:
Dinsdag 25 september 2018 - 10:22   I   door Redactie

Filip Joos zag Sint-Truiden met 2-0 winnen van Antwerp. Het slechte veld op Stayen was echter vooral het gespreksonderwerp achteraf.

"Ik kwam twee uur voor de wedstrijd aan het veld en schrok me dood. Ik was niet alleen overigens, want dat kunstgrasveld...", aldus Joos in Extra Time. "Dit gaat verder dan de discussie tussen natuur- en kunstgras. Ik ben zelf voorstander van natuurgras, maar ach: één ploeg met kunstgras in onze competitie, dat mag wel. Maar zorg er dan voor dat het een goed kunstgrasveld is."

"Het veld van STVV is tot op de draad versleten. Het is een tapijt in een Chinees restaurant waar elke avond 3.000 mensen overlopen. Het is verschrikkelijk en ongelofelijk tegelijk. En het regende dan nog pijpenstelen, er was eigenlijk niet op te voetballen."

"Er is het probleem dat het stadion eigendom is van Roland Duchâtelet en dat de club nu in Japanse handen is. Die twee partijen spreken niet dezelfde taal. Ze hebben, denk ik, tegengestelde belangen, want het is een multifunctioneel stadion. Misschien is voetbal niet meer de prioriteit", zegt Joos.

TAGS  I  Sint-Truiden

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024