Michel Verschueren sust Anderlecht-fans: "Geen probleem als hij vertrekt"

Michel Verschueren sust Anderlecht-fans:
Donderdag 24 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Anderlecht doet het dit seizoen goed. Het ziet ernaar uit dat paars-wit straks in de Champions' Play-offs mee mag strijden voor de titel. Toch wordt er op de achtergrond al gekeken naar volgend seizoen.

Door de financiële situatie is het moeilijk om spelers definitief over te nemen. Daarom kwamen heel wat spelers op huurbasis over. Denk maar aan Lisandro Magallán, Christian Kouamé en Joshua Zirkzee. Vooral over die laatste zijn ze bij Anderlecht overtuigd van zijn kwaliteiten.

Hij gaf in een interview aan dat hij na dit seizoen sowieso zal terugkeren naar Bayern München. Daarna zou hij zijn opties bekijken en een beslissing nemen over zijn toekomst. De Nederlandse spits zou minstens acht miljoen euro moeten opleveren voor Bayern. Een onhaalbare zaak voor paars-wit.

Maar volgens oud-manager Michel Verschueren hoeft zijn vertrek niet eens zo'n groot probleem te vormen. "Peter Verbeke zal wel een andere en misschien zelfs betere spits vinden. Hij heeft dat nog al gedaan", tweette Verschueren. Benieuwd met welke spits Verbeke in de zomer op de proppen zal komen.

Poll: Denk je dat Zirkzee het ooit nog tot de absolute top zal schoppen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024