Transfermarkt LIVE: Vertonghen naar de JPL, kaapt Club transfer van Zirkzee?

Transfermarkt LIVE: Vertonghen naar de JPL, kaapt Club transfer van Zirkzee?
Woensdag 17 augustus 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Jan Vertonghen is op een zijspoor beland bij Benfica. De Rode Duivel wil graag speelminuten maken met oog op het WK. Een overstap naar Club Brugge of Antwerp lijkt een van de mogelijkheden.

*Maxi Gomez gaat naar alle waarschijnlijkheid tekenen bij Fenerbahçe. De Uruguayaan stond ook op het verlanglijstje van Club Brugge, dat achter het net vist.

*Anderlecht wil graag Joshua Zirkzee aantrekken. De spits die vorig jaar al voor Anderlecht speelde is eigendom van Bayern Munchen. Daar heeft hij nog één jaar contract en zou hij mogen vertrekken. De Nederlander staat ook in de belangsteling van enkele teams uit de Bundesliga en Premier League.

*Maar ook Club Brugge zou Joshua Zirkzee graag aantrekken. Een fameuze domper voor Anderlecht, dat blauw-zwart met een dikkere portefeuille naar de onderhandeltafel ziet stappen. Club was altijd al van plan om een extra spits te kopen.

*Ruud Vormer zou dan weer naar de Eredivisie kunnen gaan. Het Nederlandse Club Brugge-icoon kan rekenen op interesse van FC Groningen, FC Utrecht en Vitesse. Mocht Vormer naar Utrecht trekken, dan komt hij in het team van ex-Club-speler Bas Dost terecht.

*Hans Vanaken staat nog steeds in de belangstelling van West Ham United. Vanaken zou een transfer kunnen forceren door niet meer te komen trainen. Dat deed Charles De Ketelaere eerder ook, met succes. De kapitein van Brugge zou zelf ook openstaan voor een overstap naar de Premier League.

*Club Brugge zou de transfer van Vanaken dan weer niet goedkeuren. Ze willen hem als tegemoetkoming een verhoogd loon en een extra contractjaar aanbieden. Of Vanaken daarop in zal gaan, moet nog blijken.

*Club-target Perr Schuurs staat op het punt een overeenkomst te tekenen bij Torino. De landskampioen zal dus een andere piste moeten bewandelen, willen ze een extra verdediger aantrekken.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer Club Brugge deze zomer nog zal verlaten?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022