Verrassend statement over Carl Hoefkens: "Nooit gezien in het Belgische voetbal"

Verrassend statement over Carl Hoefkens:
Zondag 25 december 2022 - 09:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge beleven ze Kerst niet even vrolijk als in een groot deel van Vlaanderen. Al zeker Carl Hoefkens niet.

Die weet waar hij maandag tegen OHL voor staat. Puntenverlies is uit den boze. En dat lokt reacties uit. "Dat Carl Hoefkens zou worden ontslagen als Club Brugge maandag niet van ons wint, vind ik verbazingwekkend”, aldus Marc Brys in Het Laatste Nieuws.

"In een eerste jaar als hoofdcoach zo’n parcours lopen, ook in de Champions League, dat is de jongste decennia nooit gezien in het Belgische voetbal. Er is de afgelopen maanden terecht heel lovend gedaan over Carl." Net daarom zet de OHL-coach zich af tegen wat er aan het gebeuren is.

“Ik vind Carl een goede trainer. Een lefgozer die zijn verhaal goed kan overbrengen aan de groep en die in Europa iets fantastisch realiseerde voor België en voor Club. Moet je dat dan bij het eerste het beste incidentje dat je tegen komt in vraag stellen?" En Brys legt ook uit waarom hij dat zegt.

Accident de parcours

"Die bekernederlaag tegen STVV was een accident de parcours", klinkt het. "Club Brugge speelde ondanks die 1-4-nederlaag niet slecht tegen een ploeg die niet wilde voetballen maar die wel honderd procent van zijn omschakelingsmomenten benutte."

Poll: Vind je dat Brys gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024