‘Overmars schrikt op: Ajax wil toeslaan en Antwerp op déze manier hak zetten’

‘Overmars schrikt op: Ajax wil toeslaan en Antwerp op déze manier hak zetten’
Maandag 10 april 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Antwerp heeft Marc Overmars deze zomer enkele mooie transfers afgerond. Onder meer de aankopen van Ekkelenkamp en Janssen mogen op zijn conto geschreven worden. Het is natuurlijk ook dankzij Overmars dat Van Bommel aan boord is.

Overmars werd deze zomer bij Ajax aan de kant geschoven na seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Amsterdammers hebben het sindsdien moeilijk en lijken naast de titel te gaan grijpen. Heel wat stemmen roepen bij onze noorderburen om een terugkeer van Marc Overmars in de Nederlandse hoofdstad.

Of die er zal komen, blijft vooralsnog een onbeantwoorde vraag. Ajax houdt hem alvast in de gaten en lijkt zelfs nog steeds zijn transferadvies op te volgen. Ze richten volgens Fichajes hun vizier namelijk op een target dat onlangs ook aan Antwerp gelinkt werd: Justin Kluivert. ‘De zoon van’ ligt momenteel onder contract bij AS Roma.

Ze lenen hem dit seizoen uit aan Valencia. Kluivert zijn waarde bedraagt volgens Transfermarkt twaalf miljoen euro en zijn contract bij de Romeinen loopt medio 2024 af. Als Antwerp hem weet aan te trekken dan zullen ze hun transferrecord breken, maar ze krijgen dus stevige concurrentie in het dossier. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Justin Kluivert volgend seizoen bij Antwerp spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024